Tur til Müritz See i Nordtyskland torsdag 30/5 - søndag 2/6 2024

findsmiley

Müritz See Nationalparken er et stort sø-, mose-, eng- og skovområde i Nordtyskland ca. halvvejs til Berlin fra Sassnitz. Her kan vi se et bredt udsnit af ynglende arter, som vi ikke normalt møder her på øen, bl.a. Rødhovedet And, Rørdrum, Sydlig Nattergal, Rødtoppet Fuglekonge, Korttået Træløber, Lille Fluesnapper, Drosselrørsanger, Flodsanger, Savisanger, Græshoppesanger, Høgesanger, Grønspætte, Mellemflagspætte, Pirol foruden selvfølgelig Havørn og Fiskeørn, der er almindelige i området. Der er aldrig garanti for nogen arter, men området giver rige muligheder. Samtidig er det stadig træktid, og så ved man aldrig, hvad der kan dukke op.

Vi skal bo i dobbeltværelser i to huse i feriebyen Müritzparadies ved bredden af Müritz See. Vi har to hele dage på stedet, og her vil vi cykle ud i området på lejede cykler.

Dato:

Torsdag 30. maj - søndag 2. juni 2024

Pris:

Prisen bliver 2100 kr. (ungdomsmedlemmer til og med 18 år 1050 kr.), og dækker transport i lejede biler, leje af huse og cykler, sengelinned, morgenmad og selvsmurte frokostpakker. Aftensmad regner vi med at spise ude på et hyggeligt og prisrimeligt spisested på egen regning. Billet fra Rønne til Mukran skal I selv købe, og vi sørger hver især for frokost torsdag (eks. madpakke).

Turledere:

Jens Christensen (61 33 04 25) og David Nestved (23 69 04 35). Bindende tilmelding sker ved at sende en mail til Jens (jechbornholm@gmail.com), tidligst 1/1-24 og senest 29/2-24. Deltagelse efter ”først til mølle”-princippet, og DOF-Bornholm-medlemmer har fortrinsret. Der er 13 pladser ud over de to ledere. Umiddelbart efter vil deltagerne blive opkrævet et depositum.