Husk en aften med Christian Hjorth d. 14. marts

findsmiley

For et stykke tid siden delte vi en spændende invitation til et særligt arrangement, hvor DOF's formand gennem 23 år, Christian Hjorth, præsenterede sin seneste bog "Med DOF i et halvt århundrede". Hvis du missede det tidligere blogindlæg, kan du finde det HER.

Nu vil vi gerne minde jer om denne fantastiske begivenhed, og hvis I ikke kunne deltage dengang, har I stadig muligheden for at dykke ned i denne berigende oplevelse. Christian Hjorths causeri om bogen er en chance for at få et intimt kig bag kulissen af DOF's historie og de skjulte perler, der findes i bogen.

Som en ekstra godbid til alle deltagerne tilbyder DOF stadig et gratis eksemplar af bogen. Så udover den spændende præsentation kan du også tage et stykke DOF's historie med hjem.

Arrangementet vil blive afholdt med kaffe/te og kage, så du kan nyde en hyggelig stund sammen med andre fugleinteresserede og naturvenner.

Så sæt kryds i kalenderen og vær med til at genopleve denne uforglemmelige aften med Christian Hjorth og DOF's historiebog. Vi ser frem til at se jer alle!