DOF Bornholm - Galleri

Velkommen til DOF Bornholms billedgalleri

Vil du bidrage med billeder til Galleriet? Klik her for at læse mere

Menu » Forside / Om

Hvordan får jeg mine billeder på Galleriet?

DOF Bornholms fotogalleri indeholder primært billeder af fugle optaget lokalt på Bornholm. DOF-Bornholm vil meget gerne hjælpe dig med at dele dine billeder af fugle på Bornholm. Galleriet her er oprettet til netop dette

Du kan sende dine billeder til mailadressen: galleri@dof-bornholm.dk.

Derefter vil vi uploade dit billede med de informationer du har tilknyttet. Du skal i mailen angive art, lokalitet, dato for optagelsen, fotografens navn samt eventuelt øvrige oplysninger vedr. fuglen. Dette kunne f.eks. være din oplevelse med netop dette billede eller uddybelse af stedet fuglen er set.

Som udgangspunkt tager vi alle billeder med, men publicerer ikke redefotos eller fotos, hvor det er tydeligt fremgår at fuglenes ynglepleje eller rugeadfærd er forstyrret.

Det nemmeste for os (redaktionen) er at du sender billederne i jpg format, hvor den længste side (bredde eller højde) er 950 pixel. Billederne bør ikke være større end 150-250 kb. Har du ikke mulighed for billedredigering efter disse størrelsesnormer skal vi nok gøre det for dig men som sagt lettes vort arbejde med upload hvis du selv kan.

Vi håber du vil bruge galleriet flittigt og være med til at skabe en levende og spændende billedportal for fuglene på Bornholm.


Om programmet der anvendes til DOF Bornholms fotogalleri

DOF Bornholms foto galleri er baseret på Piwigo.

Piwigo er et foto galleri til webbrug, bygget af en aktiv gruppe af brugere og udviklere. Udvidelser gør at det er let at peronliggøre Piwigo.
Piwigo er gratis og opensource.

Besøg Piwigos website