Ta’ en tur pĂĄ Galleriet

Fin trio fra haven - foto Mogens Kofod

Fin trio fra haven – foto Mogens Kofod

DOF Bornholms hjemmeside har som du måske allerede har bemærket nu også en gallerifunkion, der er tænkt som en aktuel mulighed for at dele de sidste nye oplevelser på fuglefronten og samtidig oparbejde en samling fotos af bornholmske fugle.

Vær med til at bruge galleriet, så vi får en levende og spændende billedportal for fuglelivet på Bornholm. Send dine fotos, helst i JPG format, hvor længste side (brede og højde) er 950 pixel. Billederne bør være mellem 150 og 250 kb. Hvert billede skal være forsynet med en note om art, lokalitet dato og fotograf.

Der er også mulighed for at kommentere billederne på galleriet, det kunne være spændende at få en frugtbar dialog om billederne. Der bliver taget rigtig mange gode fuglebilleder på Bornholm, som i høj grad er med til at hæve evnen til artsbestemmelse og som er med til at fremme en større delt viden om fuglene.
Man kan ogsĂĄ abonnere pĂĄ RSS feed, enten kun for nye fotos eller ogsĂĄ bĂĄde foto og kommentarer. Du ser hvordan ved at gĂĄ ind pĂĄ galleriet.

Find dine bedste billeder frem og få dem lagt ind på galleriet og husk! Det er her de sidste nye rariteter skal ses først. Redaktørerne Carsten, Thomas og Sune er parat til at lægge dine sidste fotos ind.
De fire nyeste billeder vises altid pĂĄ menuen i venstre side her pĂĄ hjemmesiden. Klik pĂĄ billederne for at komme til galleriet.

Vi ses pĂĄ galleriet!

Mogens