Feltkursus Bornholm 2014 – med Klaus Malling Olsen

Tidspunkt: Torsdag den 22. maj 2014 kl. 18.30 til søndag den 25. maj 2014 kl. 14.00
Mødested torsdag: “VæbogĂĄrd”, Vystebyvej 4, 3790 Hasle (hos KĂĄre).

Nu bliver det 8. gang vi planlægger kursus i 4 dage med Klaus Malling Olsen, hvor vi om dagen kigger på fugle i felten og om aftenen får uddybet dagens oplevelser i tegninger og billeder.
Emnerne i undervisningen om aftenen vil afhænge af dagens oplevelser, men mĂĄske vil vi beslutte at tage særlige emner op – har du et ønske forud for kurset, sĂĄ kontakt KĂĄre.

Klaus Malling Olsen er blandt de bedste til fuglebestemmelse og i særklasse som formidler. Hans bøger er velkendte. Det særligt fine ved Klaus Malling er, at han formår at favne alle uanset forkundskaber. Både som ny fuglekigger eller (gammel og) garvet, er der noget at hente. Der kommer guldkorn, som du kan bruge i felten, og som du ikke bare lige kan læse i bøgerne, eller som i hvert fald bliver sat i nyt perspektiv.

Planen for dagene er:

Torsdag kl. 18.30, når vi mødes, vil Klaus forsøge at foregribe nogen af morgendagens oplevelser, og vi aftaler næste morgens mødested.
Fredag og lørdag starter med ture i felten og slutter ud på aftenen med uddybning af dagens oplevelser.
Søndag tilbringer vi i felten. Alt i alt 4 dage med masser af fugleture og tilhørende teori.

Du skal selv sørge for overnatning, morgenmad og frokost, mens aftensmad fredag og lørdag er inklusive.

Transporten i privatbiler aftales mellem deltagerne indbyrdes, ring evt. til KĂĄre.

Spørgsmål kan rettes til Kåre Kristiansen på mail: kkr.kkr@gmail.com eller tlf. 56 96 41 17 eller mobil 72 22 74 71.

Tilmelding (først-til-mølle-princippet gælder) sker ved at indbetale 975 kr. til DOF-Bornholms konto reg.nr. 4720 kontonr. 4720 435233 med angivelse af navn(e), tlf. nr. og “KMO-14″ pĂĄ indbetalingen.