Club300.dk i luften og snart ogsĂĄ Pandion

Efter en periode som facebook-gruppe er CLUB300´s hjemmeside nu en realitet. Dette er stedet for felttips, historier fra felten og fokus på sjældne fugle. Pt. kører første version af hjemmesiden og endnu ikke færdigudviklet men indeholder de basale funktioner og afgjort et besøg værd.

I den næste version bliver det bl.a. muligt for medlemmer at uploade billeder til indlæg i club300.dk forum, skrive artikler og meget mere. Læs her om at blive medlem af club300 og om at bruge forummet på hjemmeside til at komme med forslag og ideer. Se mere her CLUB300.DK

Herudover barsler DFO med en elektronisk afløsning for det herlige magasin: Fugle i Felten. Pandion er navnet på internetsiden der kommer til at byde på en masse spændende artikler om sjældne fugle, feltbestemmelse, rejser, personportrætter, viden fra DOFbasen, nyheder fra DOF’s videnskabelige projekter og et væld af topaktuelle nationale og internationale nyheder. Pandion bliver en aktiv platform for DOF´s kernemedlemmer -de som hidtil har fået både Fugle og Natur og Fugle i Felten. En del af Pandion, der dog åbent for alle men hovedindholdet kræver DOF-medlems-login. Det sidste nummer af Fugle i Felten udkommer i april og du får her en grundig gennemgang af Pandion. Bagsiden af dette blad vil give dig dit brugernavn og adgangskode til det nye internetmagasin.

Læs mere om Pandion her PANDION
og er du ikke medlem af DOF kan du finde detaljer om indmelding her