Danish Birder Awards i Kbh

DBA2020 er Danish Birder Awards -festen, du ikke må gå glip af! Den holdes i København og hylder Danmarks ornitologiske feltfolk, og fejrer feltornitologien. Aftenen vil byde på en kendt gæst fra birder-verdenen, nemlig englænderen Richard Bonser, spændende quiz, fed live-musik, mad og drikkelse, og selvfølgelig kåring af prisvindere i de 15 kategorier. Sidst, og vigtigst, vil aftenen være i selskab med ligesindede, og en mulighed for at træffe folk fra felten og gamle venner du måske ikke har set i lang tid?

Lars Grøn fra Ålborg vil som konferencier binde det hele sammen. Arrangementet afholdes lørdag den 25. januar 2020 på Refshalevej 203A, 1432 København i 1st Bookings lokaler. Anvender man offentlig transport, kører buslinje 2A til og fra stedet og hovedbanegården hvert 20. minut dag og nat!

Dørene åbnes klokken 17:00 og vi glæder os til at se festglade feltfolk i hopla denne specielle aften. Der er et begrænset antal pladser, så det er bare med at få meldt sig til, hvis ikke man allerede har gjort det. Detaljer vedr. tilmelding ses i billedet herover.

Ligesom ved DBA 2018 er der en række priser som uddeles og nomineringerne indsamles pĂĄ facebookgruppen https://www.facebook.com/Danishbirderawards/ – sĂĄ gĂĄ ind og nominĂ©r din favoritkandidat til en af de nedenstĂĄende priskategorier!

Følgende er priserne der uddeles til festen:

Årets Birderwife/husband – Prisen tildeles den, der tålmodigt og forstående er den aktive birders fyrtårn på hjemmefronten. Denne pris er en hyldest til de fantastiske partnere der er medvirkende til danske birderes succes i felten. Prisen sponsoreres af G-vibes og Max Factor.

.

.

.

.

.

.

Nye navn er prisen til en ny birder der for alvor trĂĄdte ind pĂĄ den danske birderscene i 2019 og prisen sponsoreres af Leica.

.

.

.

.

Kliktæller er titlen på prisen som tildeles en birder der har lavet et eller flere store tal af usædvanlige arter i 2019. Prisen sponsoreres af Naturbutikken.

.

.

.

Årets ringmærker er titlen der går til en person som i 2019 har gjort en indsats ved nettene og som evt. har fanget en sjælden fugl, mange fugle eller lavet en god genmelding… Prisen sponsoreres af Fanø Fuglestation.

.

.

.

Hitfotograf – Årets Hitfotograf er prisen for den fotograf der tager det bedste hitfoto eller video. Prisen sponsoreres af Imagefoto.

.

.

.

Starbirder er prisen til den der bidrager med de bedste finderberetninger, lokalitetsbeskrivelser eller på anden måde særligt ansporer folk til at komme mere i felten ved hjælp af sociale medier, blogs eller hjemmesider. Prisen sponsoreres af Stormsvalen.

.

.

.

Ă…rets innovative birder er prisen til den birder der har skabt nye mĂĄder at finde fugle pĂĄ, fundet utraditionelle lokaliteter og i det hele taget brudt normen. Prisen sponsoreres af Naturbutikken.

.

.

.

Microbirder er prisen, der gives til den utrættelige birder der dag ud og dag ind tjekker sit local patch og har lavet store hits på lokaliteten. Prisen sponsoreres af Stormsvalen.

.

.

.

Internationale birder -titlen går til den person som har gjort store opdagelser i udlandet – en birder uden grænser. Prisen sponsoreres af Kipling Travel, Naturbutikken, og DOF Travel.

.

.

.

Ă…rets øbo – titlen dækker over en øbo som i særlig grad har gjort en imponerende indsats eller fund pĂĄ sin ø. Prisen sponsoreres af Bornholmslinjen, Christiansøfarten, og Christiansø Gæstgiveri.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ungfugl er titlen på prisen til den birder under 26 år som har gjort sig positivt bemærket I felten og er aktiv del af DOF-ung. Prisen sponsoreres af Friluftsland.

.

.

.

.

Birder ambassadør er titlen pĂĄ prisen der hædrer en person som har vist sig ansvarsfuld, generøs, og inkluderende over for andre birdere eller fugle. Prisen sponsoreres af DOF – Birdlife Danmark.

.

.

.

.

.

Twitcher – titlen som årets twitcher går til en birder der I løbet af året har lavet et eller flere spektakulære twitch eller dip! Prisen sponsoreres af Club300.

.

.

.

.

.

Lifetime Achievement er prisen til den person som gennem en lang birderkarriere har sat et solidt aftryk på dansk birding. Prisen sponsoreres af DOF-København.

.

.

.

.

Guldfugl Prisen gives til den birder som har fundet de fleste og største hits og prisen sponsoreres af Swarovski.

.

.

.

.

LYNX prisen er en særpris tilegnet en birder, der har dedikeret sit liv til en art eller en lokalitet / sted i Danmark. Prisen sponsoreres af Miksture.

.

.

.

.

Ud over sponsorer til disse priser har følgende sponsorer medvirket til at festen bliver ekstra god: