Ugler på Galløkken

Da jeg i sidste måned var til et møde i Fuglenes Hus, Kbh. vedrørende formidling i fugleverdenen, blev det aftalt, at os 14 deltagere hver især burde lave en lille event i løbet af vinteren. I den anledning fik vi udleveret en flot knaldblå fuglevest (prototype), der skal bæres, når vi/man i fremtiden er ekskursionsleder. For nu at fuldføre dette og i samme moment måske skaffe nye medlemmer til DOF, vil jeg forevise de mange Skovhornugler, der for tiden opholder sig i et og samme fyrretræ på Galløkken Camping, Rønne.

Faktisk vil der i avisen og radioen m.v. blive reklameret for denne ugletur, som jeg har planlagt til lørdag den 20. og søndag den 21. februar fra kl. 13 til 15. Jeg vil da være til stede og fortælle en hel masse om ugler. Især naturligvis Skovhornugler, hvoraf der er set op til 12 stk. i omhandlede træ.

Alle er velkomne til denne gratis fugletur. Bemærk, at kørsel p.g.a. sne er umuligt ind til campingpladsen, hvorfor det anbefales for bilister at parkere på Galløkkevej. Vi ses – og det uanset vejret. Selv en snestorm kan ikke stoppe hverken mig eller uglerne.

Fuglehilsen Eilif Bendtsen