Feltkursus – “Fugle pĂĄ Bornholm” – Klaus Malling Olsen

Tidspunkt: Torsdag den 6. oktober 2011 kl. 18.30 til søndag den 9. oktober 2011 kl. 15.30.
Mødested torsdag: “Klippely”, Ekkodalsvejen 6, 3720 Aakirkeby – Naturstyrelsens hus lige ved P-pladsen i Ekkodalen.

Klaus Malling Olsen kursus

Klaus Malling Olsen ved et tidligere kursus - foto Thomas Christensen

For 5. år i træk er det lykkedes at lokke Klaus Malling Olsen til Bornholm til et 3½ dages kursus, hvor vi om dagen kigger på fugle i felten og om aftenen får uddybet dagens oplevelser i tegninger og billeder.

De tidligere år har vi om aftenen koncentreret os om en på forhånd særligt udvalgt gruppe af fugle, men i år vil emnerne endnu mere afhænge af dagens oplevelser. Efter en dag med klart vejr vil rovfugle måske være i fokus, efter en dag med østenvind måske småfugle og søfugle, og mon ikke vi også får lejlighed til lidt måge-snak? Men hvem ved, for i år vil vi lade vejret være bestemmende for aktiviteterne.

Klaus Malling Olsen er blandt de største kapaciteter indenfor fuglebestemmelse og er samtidig en blændende formidler. Hans bøger er velkendte blandt rigtig mange af jer. Det fine ved Klaus Mallings kurser er, at han formår at give noget til alle uanset forkundskaber. Både som ny fuglekigger eller (gammel og) garvet, er der noget at lære. Der kommer rigtig mange gode tips, som du ikke bare lige kan læse i bøgerne.

Planen for dagene er:
Torsdag kl. 18.30 når vi mødes, vil Klaus forsøge at foregribe nogen af morgendagens oplevelser, og vi aftaler næste morgens mødested.
Fredag og lørdag starter med feltornitologi og slutter ud på aftenen med uddybning af dagens oplevelser. Søndag tilbringer vi i felten. Alt i alt 3½ dag med masser af fugleture og tilhørende teori.

Du skal selv sørge for overnatning, morgenmad og frokost, mens aftensmad fredag og lørdag er inklusive.
Transporten i privatbiler aftales mellem deltagerne indbyrdes, ring evt. til KĂĄre.

Spørgsmål kan rettes til Kåre Kristiansen på mail kkr.kkr@gmail.com eller tlf. 56 96 41 17, mobil 72 22 74 71.

Tilmelding (først til mølle-princippet gælder) til Kåre og ved snarest at indbetale 950 kr.
Indbetaling skal ske til DOF-Bornholms konto reg.nr. 4720 kontonr. 4720 435233 med angivelse af dit navn og “KMO-11” pĂĄ indbetalingen.
Der er et begrænset antal pladser på kurset, så det kan blive nødvendigt at sige nej til de sidst tilmeldte!

KĂĄre Kristiansen